Lees alles over Kreta en maak een onvergetelijke rondreis!

lees_alles_over_kreta_en_maak_een_onvergetelijke_rondreis!.jpg

Kreta is een fantastische eiland voor een  heerlijke, veelzijdige vakantie. Maar, het Griekse eiland is wel behoorlijk groot en als je echt alles uit je vakantie wil halen, is een rondreis door Kreta de beste optie.

Kreta, een veelzijdig eiland

Op Kreta geniet je in de eerste plaats natuurlijk van de schitterende stranden, het blauwe zeewater en de zon. De omliggende wateren lenen zich voor alle vormen van watersport en onvergetelijke duiktochten. In het binnenland ontdek je een prachtige natuur, pittoreske dorpjes en veel historische bezienswaardigheden. Op Kreta kun je fantastische wandelingen maken, zoals bijvoorbeeld door de indrukwekkende Samaria kloof of de Palmbossen van Vaï. Verder zijn ook de grotten van Zeus de moeite waard om te bekijken en ook de talloze kleine baaitjes waar je een privéstrand voor jou alleen hebt! Plaatsen waar je ook geweest ‘moet’ zijn, zijn de befaamde opgravingen van Knossos, het fraaie paleis van de vroegere koning Minos alsmede het grote Venetiaanse kasteel Frangolkastello. Daarnaast zijn er een aantal musea die de moeite waard zijn, zoals het archeologische museum in Heraklion.

Je ziet dus dat er van alles te zien, doen en beleven is op Kreta en dan hebben we het nog niet eens gehad over het uitgaansleven dat vooral in Chersonissos nogal uitbundig is. Zoals gezegd is Kreta behoorlijk groot, daarom is het slim om van te voren te bepalen waar je allemaal heen wil. Lees op deze website met zeer complete informatie over Kreta alles wat je weten wil!