Rhodos; een verrassende partybestemming

rhodos;_een_verrassende_partybestemming_.jpg

Rhodos heeft nou niet bepaald  een reputatie als partybestemming, maar toch kun je er fantastisch uitgaan en bovendien is het er een stuk goedkoper dan andere populaire partybestemmingen zoals Chersonissos of Lloret de Mar. 

Uitgaan op Rhodos

Op Rhodos bevinden de meeste uitgaansgelegenheden zich in de twee stadjes Rhodos-Stad en Faliraki. De smalle straatjes met bankjes waar je op kan gaan zitten om lekker te kletsen, drinken en te genieten van het zwoele zomerweer, geven het geheel een gezellig sfeertje. Vooral Orfanidou, ook wel Barstreet genoemd, in Rhodos Stad is een bruisend uitgaanscentrum met talloze bars, kroegjes en danstentjes en een disco. Genoeg gelegenheid om te stappen tot in de kleine uurtjes, want de algemene sluitingstijd in Barstreet is namelijk om 4 à 5 uur ’s nachts!

De vele kroegen hebben vaak ook een terras waar je voor weinig geld een goede ‘bodem’ kan leggen want voor zo’n 4 euro heb je al een halve liter wijn. In de danstenten liggen de prijzen een stuk hoger. Over dansen gesproken; swingen doe je natuurlijk in de enige echte disco Colorado in Barstreet. Colorado heeft maar liefst 3 verdiepingen, elk met een eigen muziekstijl. De Nederlanders zijn goed vertegenwoordigd op Rhodos en er zijn dan ook verschillende gelegenheden waar je Hollandse muziek en feestgangers tegen komt, zoals in Down Under en de Twee Gezusters. Een populaire club in Rhodos Stad is Grabbarna Grus waar je ook in de buitenlucht kan dansen op allerlei soorten dansmuziek.

Meer weten? Via deze link lees je alles over over uitgaan op Rhodos en waar de hotste tenten zijn.