Vakantie Lloret de Mar

vakantie_lloret_de_mar.jpg

Bij een vakantie Lloret de Mar denk je misschien meteen aan uitgaan en feestende jongeren. Voor een groot deel klopt dat beeld wel, want behalve het strand en de zee,  is het vooral het bruisende uitgaansleven dat deze jongeren aantrekt. Toch is dat een beetje een eenzijdig beeld want de Spaanse badplaats heeft nog veel meer te bieden en is ook een fantastische vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen en wat meer volwassen stellen!

Wat is er te zien en beleven tijdens een vakantie Lloret de Mar?

De prachtige ligging in een baai aan de Costa Brava maken van Lloret de Mar een heerlijke bestemming voor een vakantie vol strand, zon en zee en alle activiteiten die daarmee te maken hebben. Luieren en bakken in de zon, zwemmen, duiken, kiten en surfen, of een dagje het water op in een heuse catamaran. Nog niet genoeg water? Ga dan een dagje met de kinderen plezier maken in Waterworld Lloret en geniet van de waterglijbanen, zwembaden etc.

Maar ook op cultureel gebied is er van alles te beleven. Het prachtig gelegen kasteel Castell d’en Plaja, het Santa Cristina Hermitage en de ruïnes van Puig de Castellet en Turo Rodo zijn prachtig en indrukwekkend. Tuinliefhebbers halen hun hart op in het park Santa Clotilde Gardens, vol met geurige bloemen. In Blanes bezoek je het Jardin Botanic Marimurtra in Blanes en de cactustuin Jardin Botanic Pinya de Rosa.

Meer weten over Lloret de Mar?

Wil je meer weten over Lloret de Mar, kijk dan eens op deze site. Je ontdekt er wat je allemaal kunt doen tijdens je vakantie Lloret de Mar, waar de beste hotels zitten en nog veel meer!